hey reader....
aku nak tanye nie...
....urm...
byk antare blog yg aku bace and tgk diowg cter pasal kisah 'love' diowg..
ade yg marah sbb clash..
ad yg gembira dgn pasang mereka..

"cinta pertama susah untuk dilupakan??!!"
betol ke?? 
ade yang tak dapat melupakannya smpai hari ni...
perlu ke smpai mcm tu skali??
nak tanye korang bley??

kalo korang clash ngn gf/bf korang...
adakah korang akan terus benci si'dy'??
ataw pun korang still contact and juz wanna be a friends je??
kebykannya sumenye terus tak berhubung...
kalo leyh tanak tgk muke langsung da...
kan3???

kenpa sampai mcm tu kawan2???
urm...
kan tak elok kite memutuskan hubungan sesama manusia...
terutamanya sesama islam....
betol takk...
jadi aku nak thu gak la pendapat korg k...
kalo ade pape maklum balas...

mcm biasa lah...

chill :)


pendapat :