huh...
hari ni tepat je pukul 3.30 p.m aku dah abes exam...
...haha...
paper last lak tu...
pham2 la kan kalo dah last day and perasaan membuak-buak
untuk pulang ke rumah...
tgk soalan pun dah mcm terbayg2 masakan mak kat rumah...
wee~
adui...
tapi yang malang nye...
cuti nie aku balek tak tahu nak wat pe?!!
korang ade plan tak???

kalo ade bleyh la rajin2 comment kat bwah tu ye...
(*tibe2 aku tgk keyboard korang mcm cantek je :p)

lagi satu..
nampak tak countdown yg kat atas blah kiri tu....
itu adalah masa cuti sy yg tak seberapa lama sgt tu..
grrrr!
kejap je kan??
cuti due miggu ap la sgt :'(


huwaaa!!!
k,lah..
kalo korang ade 'port'2 menarik untuk photo addict macm aku nie...
harap2 leyh la kongsi ngn aku k...
yeah!



p/s: Rase2 mcm nak ambik pic org kaple je...^_^

pendapat :