"jika ku seorang robot
nombor-nombor darahku
jasadku import export
besi logam dagingku
sinar matahari solar
nyawaku tenaga letrik
otakku macam peluru
bernafas pun tak perlu
meneliti lebuhraya
mengawal si pasaraya
mata-mata dari angkasa
jika ku seorang robot
tak perlu ada komplot
kawan-kawan semua robot
25 jam sehari
8 hari seminggu

jika ku seorang robot
nombor-nombor darahku
tak perlu ada komplot
besi logam dagingku
jasadku import export
meneliti lebuhraya
mengelilingi angkasa
jika ku seorang robot" 
- monologue



korang tentu tertanye2 nape aku upload pic robot nie and update pasal robot...
hurrm....
sebenarnye aty aku sjak kebelakangn ni tak tntu arah...
aku tak thu nape...
mngkin akbat dari tekanan perasaan menghadapi exam or pape je la yg  sewaktu dgn nye...
huh!
sebenarnye...tadi..aku ngah borink2...ak bkak la lappy aku...usha2 movie ape yg ade...
haha...sekali aku terclick satu folder nie..
rupe2nye adek aku ade save citer wall e....
jadi aku rekeman la kat kawan aku tgk citer tu...
*agak boring laaa....haha......
tapi cter tu romantis tau...
cinta antara robot dgn robot..
myk pengajaran yg kite leh dapat....
cube korang tgk...robot pn ade prasaan...
weeee~
jap2!!
weyh ape aku wat nie???
dah2... FULLSTOP.

P/S:mintak maaf la eh..
update citer bodoh2 nie..
aku ngah biul skrang nie :'(



pendapat :