haloha !!
hey...
selalunye dihujung miggu ape yg anda lakukan..
selain daripada tido....
bhahahhaha..
kalo saia...
ade 10 perkare yg sy lakukan..


bgn dari tido dan terus ke bilik air..(semestinye la kan?)
*tapi still lagi ade bpe kerat manusia nie
apabila bgn je dari tidur tak reti2 nak mandi :)

tgk movie yg di 'share' kan oleh kawan saia..
mak aih,ini paling kronik..kalo dah tgk movie tuu...
TERovernite smpai subuh..heee...

bersukan dgn gaye sendiri..
selalunye,saia akan bersukan ngn rakan saia di dlm bilk,
contohnye: men congkak,carom...dan juge bergusti..haha

makan seberapa byk yg boleh..
ape lagi ! perut dah lapa... pegi makan la kat kafe yg berdekatan..
hahha...
nasi dah mcm due pinggn...

berBLOGGING
selalunye saia lakukan prkare nie di waktu malam,
hee...
bce2 entri n contest...
mane la thu kan.. dpt info baru :)

menyemak di wall2 org kat fb..
haha..perkare nie pling digemari tak kire peringkat umur :p
kalo saia tgk je kat fb kawan2 saia ade tulis post/status mereka..
saia la peganggunye ..weee

lepakking ngn member..
bile dah lepak tu..
ape lagi..mesti la tgk bola kan...
huuu...
selalunye mesti abeskan duit syiling dgn 
membeli teh tarik... hahha...

mengurus pasukan...
hee..mesti plik kan...sbenarnye saia men fantasy football..
hahha.. disitu kite perlu mengurus dan select player mengikut cite rase kite.
haha

on-call :)
perkare nie selalu dilakukan oleh remaja zaman sekarng kan,
ape lagi...termasuk la saia..haha

last...tido sampai tgah hari...
maaf la ye...
smpai sekarang saya masih tak dpt nak elakkan perkare nie...
hahaha...
*pihak polis masih lagi tgah membuat siasatan...:)



pendapat :