hah!
korang2 sume..
meyh sini saya nak cerita...
harini nak cerita tentang 5 sebab saya suke kat MY Special ONE..


pertama : saya suka nama awak..
kedua : awak suke saya
ketiga: sebab awak tak handsome macm saya.
keempat: sebab awak suke gelak bile sy ckp, (saya pun tak paham kenapa)
kelima: ha?? ade laaaa...haha...




sebenarnye agak geli nak tulis entry mcm nie...
tapi nak wat mcm ne saya dah cube...
tgn nie tetap nak men 'typewriter' kan diri nye..
ahaha..


FULLSTOP !
pendapat :