nape ngan gambar nie?? 
tade pape pun just effect bese je...
haha...
biase la... 
kasi gempak...

oke..
story moryy hari nie..

nak citer pasal  si cantek dan si hodoh :)

gambaran awal: 
*si hodoh : boifrenz
*si cantik : girl frenz


situasi di suatu petang..

si cantik : eh awak dok jauh sikit..
si hodoh : asal? awak malu ke??
si cantik : tak la, nanti saia takot org or kawan saia pk bkan2..
si hodoh : ye la, org cantek sbb tu org pandang.. cube awak hodoh, org ntah pandang       
               x awak rase?    
si cantik : eh awak nie.. nape ckp mcm tu? x suke la... erm, awak suke saia? 
si hodoh : suke r...
si cantik : ok, kenape? bleh awak bg tahu saia?
si hodoh : sbb awak cantek r..
si cantik : tgk! org mcm awak la sebenarnye yg awak maksud kan tadi.. hanye sbb    
                cantek baru pandang kan??  
si hodoh : yup, awak x paham,
si cantik : oke,ape yg saia x paham jelas kan..
si hodoh : dah memang adat la, kalo mende cantik. sume org nak.. walaupn tidak        bernilai..kadang2, org sggp nak curi, walau pn dah tahu mende tu rosak?    
si cantik : abes.. awak nak ckp saia rosak la eh ?! jahat.. benci !
si hodoh: hurm..saia x ckp pun awak rosak kan? jgn la over sgt..
si cantik : memg saia over! nape, awak jels??
si hodoh : tak kuase lah nak jeles.. awak pnah dgr?? dont judge a book by its cover?
               mey saia terang kan...

              "cantik,
               kadang2 awak tak sedar asalnye awak hodoh.
               waktu kecik betapa hodohnye awak bile awak nanges semate mate nak kan
               mainan masak2..
               awak x pandai pn nak dress up mcm skrg,
               hodoh tahap tu jugak ,
               lagi satu..
               kenapa nak memilih yg cantek,
               sedang kan kite tahu...
               si cantik pasti menjadi pilihan org..
               dah tentu si hodoh x dpt..
               slagi mende tu cantik d mate org..
               memg susah la nampak keburukan dy.
               jd, wat ape plih yg cantek...
               kalo susah nak kite fahami...
               dan menyakit kan aty,
               lame2, perit yang kite dapat..
               paham?"
si cantik : owh, urm... awak.. maafkan saia..
si hodoh : kenpa plak??
si cantik : yelah, sbb saia tuduh awak ckp saya rosak..
si hodoh : eh jap.. awak ingt awak cantek ke... perasan nye.. sy x ckp awak la..
si cantik : hah! nak kene nie... grrrrrrrr...  




*THE END*

moral value ? 
korng lah tentukan k..
pendapat :