tolong ,
ape nak wat bile kite mule rase aneh ?? :(


Posted on Friday, January 28, 2011 by lensa hitam.putih

4 comments

oh semua,
saia disini buknnye nak ckp yang saya dah jadi askar,
ahhaahaha
bukan,
dah nak blek kolej r der,
mcm nie..
tak leyh r selalu on9 kan ? :)
kene la focus kat study...
grrrr...
padan muke ko abil
haha..
k lah sume..
kalo ade umur yang panjang,
kite jumpe lagi,
daida :)





Posted on Sunday, January 23, 2011 by lensa hitam.putih

No comments

Ini bukan yang pertama kalinya
Cinta ku pergi


Posted on Friday, January 21, 2011 by lensa hitam.putih

No comments



ade sesiapa yang boleh tolong saya??
sudah ketandusan idea
tak tahu nak tulis entry ape :(

Posted on Wednesday, January 19, 2011 by lensa hitam.putih

2 comments

kalau diberi peluang untuk korng pilih,
korang akan plih zaman korang kecil,
ataw pun zaman korang dah mengenali dunia??


Posted on Tuesday, January 18, 2011 by lensa hitam.putih

3 comments

uhuk2!
batuk jap...
ok2,
ari nie saia nak share ngn you all semua pic2 yang saia photoshoot bersame sorang gadis nie..
memandangkan saya dah rindu giler ngan my 'little aby',
(*my nikon d60 la :p)
so gian la nak snap2 pic nie..
jadi 'besties' saya ni lah yang jadi magsa..
haha..
padan muke..
 puas suruh dy posing,
haish!
amek kau..
pening...
hasilnya,
korang judge lah sendiri k..

aku un tak tahu nak wat tajuk ape album photoshoot aku kali nie...
pikir punye pikir,
aku dapat satu idea..
tajuk kali nie,
"Sometimes,we must looked back...right??"
so tajuk dy adalah..
BACK TO MEMORIES
betol2 menyentuh perasan aku,
ececeh...
sebab ape??
ade la sebabnye..
aku teringat zaman mudamudi dulu :p

puas aku tilik2 muka dy nie tadi...
masih same,
kdg2 wat aku nak nanges :'(
huwaa...
tapi cover2 !!
haha...

k lah, buhsan mao bebel nie...
korang usha la k :)


testing2 :)
pose 1

Pose 2
Pose 3

Pose 4
Pose 5
Pose 6

"Love, you know I’ll fight for you
I left on the porch light for you
Whether you are sweet or cruel
I’m gonna love you either way"







Posted on Saturday, January 15, 2011 by lensa hitam.putih

6 comments


I'm still not sure,
Should my decision to accept you into the heart of this,
while I still can not forget my  first 
love,
I'm not sure of this feeling ..
whether I would offend you if I confess?
hurmm ..
I tried to convince my heart is that you belong to me ..
but I'm not sure talk to divine,
Lord,
if so she is not for me,
his heart is steadfast right and my heart with your requirements.

I cannot continue to deceive yourself and myself is my ..
maybe one day,
You will begin to realize,
you do not need me ..

Posted on Thursday, January 13, 2011 by lensa hitam.putih

No comments

hello semua,
first and foremost...
sori lah 'der' gue tak dpt nak update blog nie..
ramai yang dah komple..
haha...
terharu sudaa :P
tapi ,
sekali lagi sya nak mohon maaf k..

ok2..
entry kali nie mesti lah berkenaan tajuk diatas ya buk...
weee~

tadi,
mase jawab exam b.i ,
saya ade jumpe perkataan tuu..
unik bukan?
sebab malam sebelum tu saya termimpi org yang pelik2..
pastu,
pegi je exam..
jumpe ayat nie kat soalan..
haha...

ape maksud ayat nie??
k,bagi aku ..
kite sume mesti ade rase and perasaan yang berlainan,
and..
setiap org mempunyai ciri yang berdeza..

jadi..
memang la berjuta2 org kat planet bumi nie...
tapi masing2 ade kelainannye...
hak-3 ! :)

ade org yang sedih ngn idup dy,
ade yang happy je...
ade yang blur2 je..
*aku lah tu...
wink2...
jadi itu lah perkataan yang aku maksudkan...

renung2 kan dan selamat beramal :p


nah pic yang seronok :




Posted on Monday, January 10, 2011 by lensa hitam.putih

2 comments

pada satu mase dahulu,
aku pun tak ingat pada tarikh ape ntah..
..haha..
aku lepakking ngn ayah aku yang cool nie..
tibe2,
tengah lepak2..
ayah aku berpesan-pesan tentang seorang bapa
dan anak..
aku layan jelah..


tetapi,
ade satu ayat ayah aku yang menyentuh hati ku ini.


die ber'borak' tentang org yang panjang umur..
antare yang aku ingt..
adalah...
tige golongan..


pertama
org yang umurnye lebih drpd umur nabi s.a.w


kedua
bile dy sudah meninggal dunia,org menybut2 tntng jasanye


ketiga
bile dy sudah meniggal,org berkata tentang kebaikan anak2nye..




hurm..
korang paham kan ape maksudnye??


jadi...
renung2kan dan selamat beramal.. :)


Posted on Monday, January 03, 2011 by lensa hitam.putih

5 comments