tak salah kalo kite nak cube mende baru kan??
erm.. jadi macm ni lah...

saia sebenarnye dah ade twitter..
weee...
tapi x bape sgt..
and lagi satu..
follower un tade lah mcm blogger2 yg cool nie...
heee...
nath lah...
sai lagi prefer pada bolg nie..
haha..
kan3??
hah!
sape ade twitter..
bleyh la korang add saia disini :)

Posted on Friday, June 17, 2011 by lensa hitam.putih

No comments

owh.. baru je tgk tgk nora elana ni.. layan gak cite dy.. blek keje awal semata2 nk tgk cite tu..ahahaha.. mak saia agak terkejut beruk lah smpai kan dy ckp... 'hai bang..1st time ko tgk citer melayu.. haha' :) jambukah aku?.. tutttt!
Published with Blogger-droid v1.7.1

Posted on Thursday, June 16, 2011 by lensa hitam.putih

No comments



semalam ditalian ..
kau menanges ketika ku katakan sesuatu kepada mu..
aku menenangkan mu...
tapi ..
aku terfikir..
adakah kau menanges kerana ku...
aku kecewa apabila kau mengatakan keputusan itu..
kepada ku..
ingin ku dampingi mu selalu..
BENAR!!
aku sygkan kau..
tp.. 
mgkin terlalu jauh untuk kau menerime ku...
takpe lah...
aku sedar..
mungkin itu yg terbaik buat mu..
biar lah aku sorang yg rase tentang hati ini..
yg meronta ronta..
ingin kan mu..

dan kini...
aku akui..
mungkin juge kite smemangnye ditakdir kan
untuk berkawan..
aku rela...
asalkan kau selalu di dpn mata.
aku berjanji yg ini adalh kali terakhir..
untuk aku pinta kau kembali padaku..
aku takkan pernah sesekali sebut pasal 
cinta aku dan kau..
yg pnting kau bhagie tiap kali berkawan dgn ku..
walaupun ko tak igt aku sbg teman lelaki kau..
aku harap kau ingtlah aku..
skurang kurangnye teman yg pernah bahagiakan kau..

kite kawan k :)
aku sedar..
menggigil untuk ku menulis petikan ini..
tp lebih baek dr menyebut dr bibirku ini..

kau insan di aty ku selalu..
tak pernah aku rase begini..
walaupun aku dah LETIH..
mgkin lebih dr mu..


tulus ikhlas,
SAHABATMU







"Bila, aku sudah tiada
Simpan semua lagu ku
Jangan di tangis selalu

Mungkin, itu sementara

Bila jumpa penggantiku
Jangan dilupakan aku.."

Posted on Wednesday, June 08, 2011 by lensa hitam.putih

1 comment

"indah nye dunia jika ku masih dpt bertemu mu sepeti dulu..
walaupn byk ku dah lpe ttg mu..
andaia dpt mengingatinya lagi,
aku rela..."


alahai...
sedih x dgr...
geli plak aku..
bkan ape..
juz nak kongsi sdikit citer...
tak sume org yg kite jumpe tu suke kan kite kan??
eh jap..!!
dah bpe kali aku tulis entry mcm nie eh??
hahaha... 
hantam jelah... takan nk cite sdeyh je memanjang...
boring laaaa...
okeyh..
sebenarnye aku nak say sory pada follower or mane follower yg da x follow dah...
bkan aku saje nak bg blog nie berSEMAK samun kan...
sejak keblakngn nie bz...
susah nk blogwalking...
tambah2 keje part time,
pergh...
blek umah straight tido...
tak dpt nak mmbalas kunjungn korng yg setia or selalu singgah sini..
heee...
mcm artis la konon aku nie...
poyo..
oke FULLSTOP...
oke aku da ltih nk menaip... 
aku hrap sape2 yg ade contest or pape aktiviti...
juz citer je lah ngn gue k...
insyaallah aku akan merajin kan diri untuk join :)
oke lah...
CHAW SHIN CHII...




Posted on Saturday, June 04, 2011 by lensa hitam.putih

No comments