ramai yang tanye and bising2 dah kat saia..
haha..
bukan ape..
cume skrag nie blan saia exam..
tak dapat nak update blog sampai 20.04.2011..
sori semua :(

Posted on Thursday, March 31, 2011 by lensa hitam.putih

No comments



aku tak tahu lah ape nak tulis..
tpi tibe2 rase mcm nak bg thu korng tentang perkataan pandang..


kadang2 bile kite berada dia atas,
kite terlupe nak pandang org dibawah..

dan bile kite dibawah plak..
 kite tak sedar,
yang sebenarnye kite telah pun berada diatas..

Ramai org yg memerhatikan kite..

BEWARE OF THIS F*** PEOPLE..

THEY WILL KILL US ALL??
(*mcm name band plak..haha)



p/s: tak paham?? pegi google translate.!

Posted on Friday, March 11, 2011 by lensa hitam.putih

4 comments

hah!
korang2 sume..
meyh sini saya nak cerita...
harini nak cerita tentang 5 sebab saya suke kat MY Special ONE..


pertama : saya suka nama awak..
kedua : awak suke saya
ketiga: sebab awak tak handsome macm saya.
keempat: sebab awak suke gelak bile sy ckp, (saya pun tak paham kenapa)
kelima: ha?? ade laaaa...haha...




sebenarnye agak geli nak tulis entry mcm nie...
tapi nak wat mcm ne saya dah cube...
tgn nie tetap nak men 'typewriter' kan diri nye..
ahaha..


FULLSTOP !

Posted on Monday, March 07, 2011 by lensa hitam.putih

No comments

maaf sume lame tak update...
saya ilang ingatan??
tolong!!
byk mende yg sy lpe...
sape ade penawar nak bg kite tak lupe???









Posted on Friday, March 04, 2011 by lensa hitam.putih

No comments