saya nak jadi nak belajar bersungguh-sungguh...
sebab saya nak pandai seperti mereka...
lagi pun exam akhir sem saya dah dekat ...
doa2 kan saya k :)


Posted on Friday, February 25, 2011 by lensa hitam.putih

No comments

yuhuuuuuuuuuuuu...
aloo sume...
just nak bagi tahu...
hujung minggu nie tak dpt nak blog waking same2 la..
sebab saya nak pegi ber'camping'..
ahhaa...
boleh la tenangkan fikiran kat situ...
kan3???
:)


harap2 dpt la saya menimba pengalaman yang menarik..
kepada kawan2 saia yang follow gak g ber 'camping'


jum kite enjoyyyy~ hahaha





Posted on Wednesday, February 16, 2011 by lensa hitam.putih

No comments

oh tidak,
knape saia fade up?


oke2.
sebenarnye saia dah fade up dah dgn pompan,
perkara nie buat saia kembali pada pendirian saia yg lame,


kenpa mesti semua salah anggap bile lelaki berkawan dgn 'gurl' nie??


ade yg kate nak tackle la..
ambik kesempatan la...
bajet gentle la...


WTF man!!


FYI, aku dah bosan dan rimas..
aku tahu ape aku buat..
dan perkare nie buat aku rase buang mase lah nak layan semua nie...


jadi lepas nie saya akan berhenti berkawan dgn pompan lah k!


seperti sedia kala..


itu yang 'anda' ingin kan rite??
haha...


capital F for you !

Posted on Saturday, February 12, 2011 by lensa hitam.putih

2 comments

"kan betol aku cakap, kau akan lupekan aku suatu hari nanty, bile dah senang, mulelah wat hal masing2!!"


haha..
cuak tak??
relax r..
dialog kat atas tu rekaan semata mata....
hee....
erm,


oke2..
cite dy macam nie...
saia nak tanye lah kan..
kenapa pada mulenye menabur janji dan sumpah setia..
urm,
tapi last2...
mule lah salah sorang akan wat perangai,
tak kire lah, kawan ke, couple ke,


masing2 mudah melupakan seseorg yang selalu bersama mereka...


bile dulu ,
mcm2 yang dikatakan bg MENYEDAPKAN hati kan..
tapi kata2 itu ternyata pura2 belaka..
cewaaahhhh ..


hak2...
kenapa ye???

Posted on Monday, February 07, 2011 by lensa hitam.putih

3 comments

erm,
entri kali nie.
agak tak best...
tapi saya nak jugak tulis!
hahaha,
 erm,
macam nie...
saia sebenarnye suke kat seseorng...
tapi org yang tak suke saia,
haha...
yela...
memang laki mcm aku nie kuat berangan.
bak kate org desperate..
eh yeke??
betol ke aku eja nie??
tapi nak wat macm ne...
kadang2, 
kite TERLUPE,
sape diri kite sebenarnye...
walau pun kite tahu kite memang tak layak,
tapi ngade2 nak melyakkan diri :)
haha..
pelik kan??
kalo korng tak pham tak pe la...
biar aku SORANG je paham..


chow..

Posted on Sunday, February 06, 2011 by lensa hitam.putih

5 comments

hello semua...
arini aku gembira sgt....
sebab ape???
sebab ari ni bufday aku...
happy birthday nabil...
gile..
tak penah dibuat org...
haha...
k tak lpe pada member2 yg wish bufday kat saia...
thanks a lot....
love u all!!!

Posted on Sunday, February 06, 2011 by lensa hitam.putih

7 comments