kalo korang tengok pic kat atas tu..
mesti kornag tertanye2 kan??
hah!
meh sini nak story..
ade satu ketika..
sedang aku jalan2 disuatu tempat nie..
aku nampak lah satu 'sweet' couple nie..

OMG..
mengalahkan laki bini..
waktu tu si 'dara' tu duduk sebelah si 'teruna'..
nak di jadi kan kisahnye..

aku tengok si dara tu tergesel2 kat laki tu...
pastu lame2...
die men 'geget2' lak lengan si teruna tuu...
aiyaaa.. 
ape nk jadi nieyh..
bukan nk kate jeles lah kan..
cume abg nk bg thu..
abg org melayu gak dek..
taw gak lah hukum agama..
WALAU pun agama abg xde lah 'A'..

haha..
korang renung2kn dan selmat beramal lah ye :D

Posted on Friday, July 29, 2011 by lensa hitam.putih

No comments

hallo .!
ade org dgr x saia kat sini??
huhu..
oke2..
knapa aku gemuruh eh??
tetibe je an..
dah la lame x update blog..
haha..
oke,
sebenarnye mcm nie..
aritu keputusan upu lapasan matrikulasi dah kuar..
cuak gak ar aku bile nk tggu result kuar tuh..
sebb ape..
aku takut x dpt continued study je..
haha.
tunggu2 punye tunggu..
and then dpt lah aku result nye..
alhamdulillah semuanye oke je..
korang mesti nk thu aku dpt u mane kan??
haha..
x BOLEEE...
sbb aku rase x sdia ag nak bg thu..
hurm..
jaoh lagi aku duduk..
wee~
k lah..
hope u all wish me da BESSTT punye k :)

Posted on Tuesday, July 19, 2011 by lensa hitam.putih

4 comments













talent : ayumi & dila
abil photography
[kedondong hijau]

Posted on Tuesday, July 12, 2011 by lensa hitam.putih

4 comments

azam baru.. hari baru.. bulan baru..
ape yg kite nak buat?? 
:D



Posted on Sunday, July 03, 2011 by lensa hitam.putih

1 comment