jika hari ini aku kecewa.
besok mungkin tidak,
jika besok aku masih terus kecewa,
lusa mungkin berulang perkare yg same..

adoh,
banyak 'jika' un tak leyh gak..
haha..
erm..
tak tahu nak ckp pe r..
hati gundah gulana sejak kebelakangan ini..
asyik2 mencari dan menunggu benda yg tak pasti..
sampai bile..
ingin aku bg thu tentang perasaan ni..
tapi tak semua yg ingin mendengar,
nak di beritahu rase serba salah,
byk perkare yg perlu dipikirkan

mgkin jika esok masih ade..
aku tak nak perkare nie berulang lagi..



kecewa dan terus kecewa... :(

Posted on Saturday, May 21, 2011 by lensa hitam.putih

2 comments

hai semua,
masti tertanye tanye lah kan..
kenapa blog aku nie dah penuh ngn sarang tebuan..
bukan pe..
sori lah sume..
ade yg siap mcg2 kat fb lagi ye..
marah ta update blog...
awek un da marah2 tak contct die..
hahaha
kelaka je...
oke rilex jap..

meyh sini nak cite,,
"cecite2"..

sebenarnye aku sibuk mencari punca pendapatan lah..
haha..
bujang la katekan kan??
takkan nak bosar kan perut and abes kan boreh je kan??

jadi..
sementare nak tunggu paggilan upu nie..
aku kene lah keje dulu...
kan??
untuk bekalan masa depan..

haha..
konon nye lah kan??

oke lah..
thats all lah penerangan aku stakat nie...

hope korg wat2 paham lah ye??
haha..


p/s: sape2 yang ade follow tuu..tiggalkan link k.. t aku follow blek :)



Posted on Sunday, May 15, 2011 by lensa hitam.putih

No comments