arloo...
seperti yg korng tahu...
aku tgah bercuti skrg...
so aku ade beberapa story...
...ok2...
cerite nye begini,

::di suatu pagi yang indah::
arini aku bgn je tido.
1stttt skali yg aku dgr adalah,
bebelan ibu kepada anaknya yg masih kecil ketika
ingin ke sekolah..
haha...
sape lagi mak aku lah...
membebel kat adek2 aku...
aduiy...
ape la naseb....
wee....
teringat zaman aku 'muda-muda' dulu...
kalo bleyh ulang la...
tobat! aku tanak ulang...
haha...

::next::
tngah aku borink2 nie...
aku pun usha la hasil2 karya aku yg lepas2....
sekali aku jumpe satu gambar nie!
wah...
pic yg aku snap melalui D60 aku nie
tapi 1st time tak thu nak ltak tajuk ape...
huhu...
cube korang tgk..

hah!
nie la pic dy...
wee...
tak thu la...
mgkin tajok dy 'men in black'
haha...
ade sorang pic brother tu saje je aku wat black n white...
*sebab dy sorang je yg pkai jeans dari atas ke bawah :p
k,lah...
nak g semayang jumaat...
kalo ade tajok best bg thu yawp
chill~


p/s:gambar nie dah naek bersawang sudaa dlm lappy ku ini..
haha~

pendapat :