Entah la nak ckp ape lagi...
perasaan geram??
huuu...
memang la ade...
tapi..
ape nak buat..
kat kolej saya sekarang byk berlaku kejadian aneh2..
sampai bende yang remeh pun dijadikan isu besar..
WTH!!
sekarang nie...
sabagai langkah berjage2..
'mereka' nak 'block' semua website ataw kegunaan wifi di kolej...
hohoho...
memang kelakar lah kan...
tapi amat menyedihkan :(
tak dpt lah gue nak blogwalking kat blog cewek2 atau cowok dong...
graammm bgt deyh..
*hah! kan dah keluar bahasa indonesia kuh..
haha...
BTW..
papehal un..
sy arap u all yang masih ade kemudahan tu..
jgn lah lupe untuk blog walking and support blogger2 laen k :)
chiill yaw!
pendapat :