"indah nye dunia jika ku masih dpt bertemu mu sepeti dulu..
walaupn byk ku dah lpe ttg mu..
andaia dpt mengingatinya lagi,
aku rela..."


alahai...
sedih x dgr...
geli plak aku..
bkan ape..
juz nak kongsi sdikit citer...
tak sume org yg kite jumpe tu suke kan kite kan??
eh jap..!!
dah bpe kali aku tulis entry mcm nie eh??
hahaha... 
hantam jelah... takan nk cite sdeyh je memanjang...
boring laaaa...
okeyh..
sebenarnye aku nak say sory pada follower or mane follower yg da x follow dah...
bkan aku saje nak bg blog nie berSEMAK samun kan...
sejak keblakngn nie bz...
susah nk blogwalking...
tambah2 keje part time,
pergh...
blek umah straight tido...
tak dpt nak mmbalas kunjungn korng yg setia or selalu singgah sini..
heee...
mcm artis la konon aku nie...
poyo..
oke FULLSTOP...
oke aku da ltih nk menaip... 
aku hrap sape2 yg ade contest or pape aktiviti...
juz citer je lah ngn gue k...
insyaallah aku akan merajin kan diri untuk join :)
oke lah...
CHAW SHIN CHII...




pendapat :